Vill Du bli samarbetspartner till Junior Masters Invitational?

JUNIOR MASTERS INVITATIONAL  presented by  ALEXANDER NORÉN

Alexander Norén beskyddare av Junior Masters Invitational

Junior Masters Invitational är en golftävling för eliten av Sveriges juniorgolfare, upp till 21 år. JMI, som i sin förkortning betyder Junior Masters Invitational, är den organisation som alltsedan starten 1994, helt ideellt organiserat tävlingen i samarbete med Svenska Golfförbundet. Junior Masters Invitational är den årliga tävlingen.

JMI:s idé är, att via ett antal tävlingar runt om i landet (37 st i år), inbjuda de bästa i varje tävling till en Sverigefinal, Junior Masters Invitational. Naturligtvis ställs vissa krav på dessa tävlingar vilka dock är fristående från JMI men benämns "JMI-tävling".

I syfte att Sveriges bästa juniorer ska få möta internationellt motstånd på hemmaplan, så är även andra Europeiska länder inbjudna via sina golfförbund. Norge, Danmark och är trogna gäster och i år kan de förhoppningsvis få sällskap av ytterliga något land.

JMI:s intention är att Junior Masters Invitational ska efterlikna de stora Masterstävlingarna i Europa med allt vad det innebär och efter de förutsättningar som finns.

Det finns möjlighet för intresserat företag att ta över rollen som titelsponsor, eller till samarbete på lägre nivå, för den mycket populära ungdomstävlingen Junior Masters Invitational med förgreningar ut till mer än trettiofem fristående elitjuniortävlingar, från Österlen i söder till Boden i norr. Möjlighet finns för titelsponsor att arrangera en tävling för ett antal inbjudna tillsammans med några av Sveriges bästa golfjuniorer (s.k. Pro-Am) som tidigare titelsponsor gjort, vilket varit mycket uppskattat, samt att utnyttja tävlingsdagarna, fredag – söndag, för företagsprofilering.

Detta är ett utmärkt tillfälle för intresserat företag att profilera sig mot en köpstark och aktiv grupp ungdomar.

JMI vill med denna information väcka intresset hos Er för att presentera vårt koncept. Finns intresse, tag kontakt med JMI eller någon av JMI:s representanter.

Partners

Länkar